13.8.2020

Ihmeen kaupalla nimettöminä pysyneet globalistisen salaliiton jäsenet eivät voi uskoa onneaan

NWO14.11.2019
undefined

Uutta maailmanjärjestystä rakentavan globalistisen salaliiton jäsenet ovat saaneet jälleen huokaista helpotuksesta. Maailmanlaajuisesti politiikan, talouden, tieteen ja taiteen suunnan määräävän järjestön olemassaolo on ollut vastustajien tiedossa jo pitkään. Silti ainuttakaan sen jäsentä ei olla onnistuttu nimeämään.

“Välillä emme voi uskoa onneamme. Vaikutamme kuitenkin kaikkeen – sodista suurimpien mediatalojen uutisointiin ja maahanmuuttopolitiikasta Googlen algoritmiin”, juutalaisista pankkiireista, mediajohtajista sekä eurooppalaisista liberaalipolitiikoista koostuvasta, ylikansallisesta elimestä todettiin.

Yhteiskunnan jokaisen tason läpäissyt ja aktiivisesti valkoisen rodun, ydinperheen sekä länsimaisen kansallisvaltion tuhoa ajava, päättäjiä kulissien takana marionetin tavoin kontrolloiva salaliitto ei kuitenkaan tuudittaudu turvallisuudentunteeseen.

Esimerkkinä uhasta globalistit mainitsevat Twitterissä aktiivisen @TotuusKansalle-tilin julkaiseman kuvan. Siinä yhdysvaltalaista suursijoittaja George Sorosta ympäröi joukko siluettimaisia ihmishahmoja, jotka on toistaiseksi nimetty vain verisin kysymys- ja euromerkein.

“He ovat jo onnistuneesti rajanneet epäiltyjen joukon hämäriin, varakkaisiin ihmisiin. Köysi kaulamme ympärillä kiristyy hetki hetkeltä.”

“Kun jo suurimman oppositiopuolueen puheenjohtajakin puhuu väestönvaihtoprojektistamme, tulee meidän noudattaa erityistä varovaisuutta globaalin agendamme puskemisessa. Ettei hän mainitse jäseniämme nimeltä vaikkapa yhdessä lukuisista tv-esiintymisistään”, painotti eräs illuminatin johtavista jäsenistä.

“En aio valehdella. Moni totuudenetsijä on päässyt valtavan lähelle, mutta jotenkin se viimeinen pisteiden yhdistäminen on jäänyt puuttumaan”, globalistit hermoilivat tarkkaillessaan jyväskyläläisen Reijo Sippolan yksiönsä seinälle piirtämää havainnekuvaa, johon aktivisti oli juuri vetänyt Yleisradion logon ja daavidintähden yhdistävän viivan.

“Vastustajamme ovat jo pääosin selvittäneet ammattimme sekä uskontomme. Yhden, kenen tahansa meistä, henkilöllisyyden selvittäminen ei voi olla kaukana”, painotti englanninkielisessä maailmassa New World Order -termillä tunnettua filosofiaa edustava antidemokraattinen instituutio.

“Jotta sokeiden lampaiden orjuuttaminen olisi ylipäätään mahdollista, täytyy lukuisten vaikutusvaltaisten ihmisten sekä näiden kätyrien pitää suunsa supussa. Oli kyse sitten sadoille tukijoillemme järjestetyn Bilderberg-kokouksen asialistasta tai Yleisradion kanssa käydyistä keskusteluista.”

Jutun julkaisuhetkellä uuden maailmanjärjestyksen illuminati pyyhki kollektiivisesti hikeä otsaltaan NWOpaljastuksia-kanavan ylläpitäjä Pasi Huhtalan aloitettua suoran YouTube-lähetyksen otsikolla “Pankkiirien salaliitto suvakit ja NATOn huorat kansakunnan uhka ??!!”